Nuenen Centraal
Thema derde editie fotowedstrijd W70: Nuenen Dwèrs!

Voor de derde maal biedt W70 professionele en amateurfotografen uit Nuenen, Gerwen, Nederwetten en op het Eeneind de kans om hun kiekje(s) met de mooiste/meest verrassende plekjes (locaties, evenementen, mensen, dieren et cetera) van Nuenen c.a. vereeuwigd te zien in een gratis serie prachtige ansichtkaarten. Het thema van deze editie is... Nuenen Dwèrs!
Tot en met zondag 17 december kunnen geïnteresseerden hun foto('s) (zo groot mogelijk formaat, minimaal 300 DPI) mailen naar foto@w70.nl Tussen maandag 18 december en vrijdag 29 december kunnen bezoekers van de Facebookpagina van W70 (www.facebook.com/w70Nuenen ) dan laten weten welke foto men het mooiste vindt (men mag per persoon vijf 'Likes' uitdelen). Van de vijf best scorende foto's laat W70 vervolgens 1.000 ansichtkaarten per foto drukken.
De winnaars van de fotoactie ontvangen zelf 100 ansichtkaarten van hun winnende foto, de overige exemplaren komen op diverse openbare gelegenheden te liggen en kunnen tevens via de Facebookpagina van W70 kosteloos worden 'besteld'.
In 2016 won Tjeerd Dickhoff de wedstrijd met zijn 'spooky Aardappeleters', in 2014 ging 'Clemenskerk' van Frank van Welie met de eer aan de haal.
Nieuws Nuenen -   2 december 2017
"Clemenskerk" de winnende foto in 2014 van Frank van Welie
"Spooky Aardappeleters de winnende foto in 2016 van Tjeerd Dickhoff