Nuenen Centraal
Zoon van overleden man opgepakt, hij zou nog meerdere keren in de woning zijn geweest

Afgelopen zondag werd aan de Bernhardstraat een 84-jarige man dood gevonden in zijn appartement. Buurtbewoners alarmeerden de politie, omdat zij de man al enige tijd niet hadden gezien en er honderden vliegen bij de ramen te zien waren.
De politie vond het lichaam, dat al enige tijd in de woning lag en startte een technisch onderzoek. Gezien de staat van het lichaam kon de identiteit van de man lastig worden vastgesteld. De politie gaat er nu vanuit, dat het om de 84-jarige bewoner gaat.
Er is sectie op het lichaam verricht en daarbij zijn geen sporen aangetroffen die wijzen op een misdrijf. Er wordt nog wel toxicologisch onderzoek gedaan door het NFI. De uitslag van dit onderzoek laat vermoedelijk enkele maanden op zich wachten.

Zoon opgepakt
De recherche pakte woensdag de 51-jarige zoon van de man op. Hij zou de afgelopen weken meerdere keren in de woning van zijn vader zijn geweest. De politie gaat ervan uit dat de bewoner op dat moment al overleden was. De zoon is niet opgepakt voor betrokkenheid bij de dood van de man. Hij is aangehouden omdat hij het overlijden van zijn vader verborgen heeft gehouden. Waarom hij dat precies zou hebben gedaan is nog niet duidelijk. Hij zit vast en wordt verhoord.
Nieuws Nuenen -   2 mei 2018