Nuenen Centraal
What about joining an English conversation group?

Bij hobbycentrum de Dorpswerkplaats zijn er een groot aantal conversatiegroepen waar je, onder begeleiding, goed Frans, Spaans, Duits of Engels leert spreken. Bij de conversatiegroepen Engels voor vergevorderden kunnen er weer een paar nieuwe deelnemers aanschuiven. Misschien iets voor jou?
Nieuws Nuenen -   27 december 2018
Het gaat om vrije plaatsen bij de groep die dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur bij elkaar komt en de groep van donderdagmiddag 15.30 - 17.00 uur.

‘’Vergevorderd’’ wil zeggen dat er in deze twee conversatiegroepen nauwelijks Nederlands wordt gesproken. Wie mee wil doen moet het beginnersniveau Engels duidelijk gepasseerd zijn. De deelnemers bepalen in de meeste gevallen zelf het conversatie-onderwerp en het groepsgesprek kan dus over van alles gaan. Op deze manier leer je het meest.

Om aan te kunnen schuiven moet je je inschrijven als deelnemer van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats. Dat kost €100 per jaar, in 2 termijnen te voldoen. Verder heb je nog een paar lesboeken nodig. Voor meer informatie: Ger van de Ven, tel. (040) 283 3890

Het Nuenense Hobbycentrum werkt onder het motto ''van en aan elkaar leren". Alles gebeurt met enthousiaste vrijwilligers en iedereen levert zijn inbreng om het Nuenense hobbycentrum draaiend te houden. Het gaat niet alleen om actief bezig zijn, het hobbycentrum aan het Park is vooral ook een plaats om elkaar te ontmoeten en vrienden te maken.
Het Nuenense hobbycentrum heeft 430 deelnemers en 19 activiteiten.
Voor meer informatie: www.dorpswerkplaatsnuenen.nl