Nuenen Centraal
Gemeenteberichten week 9
Gemeentehuis Nuenen, vragen per e-mail:

Als u per e-mail contact wilt opnemen met de gemeente, kunt u dat doen via het volgende e-mailadres: gemeentehuis@nuenen.nl
Als u gemeentelijke informatie zoekt, kunt u dat doen via de volgende website: www.nuenen.nl


CMD Centrum Maatschappelijke Deelname

Hulp of advies nodig over opvoeding van uw kind, omgaan met geld, dagbesteding, zelfstandig blijven wonen, vrijwilligerswerk of mantelzorg? Dan is er in Nuenen ťťn loket voor al uw vragen: het Centrum Maatschappelijke Deelname (CMD), het voormalige Servicepunt. Binnenlopen zonder afspraak tijdens de openingsuren kan altijd!

Adres: Berg 22c | telefoon: 040-2831675 | e-mail: cmd@nuenen.nl |  open: maandag t/m donderdag 8.30-16.00 uur
, dinsdagavond 19.00 - 21.00 uur en vrijdag 08.30-12.30 uur.
Vergunningen periode 19-02-2018 en 25-02-2018
In het digitale gemeenteblad (www.overheid.nl) zijn de volgende besluiten gepubliceerd
Dit is een kennisgeving en geen officiŽle publicatie. Het digitale gemeenteblad (www.overheid.nl) is de officiŽle publicatie.
Abonneer je op de e-mailservice of download de app om berichten digitaal te ontvangen via: www.overuwbuurt.overheid.nl.
Collecte
Volgende week wordt er gecollecteerd door Stichting Jantje Beton.


Afvalweetje
Wist u dat glas eindeloos hergebruikt kan worden? Gooi het daarom allemaal in de glasbak. Ook handig: u hoeft doppen en deksels er niet af te halen!


Afvalinzameling
Plastic, maar geen PMD - hoe zit dat?
Gemeenteberichten 2018

Gemeenteberichten 2018 Week 08

Gemeenteberichten 2018 Week 07
Gemeenteberichten 2018 Week 06
Gemeenteberichten 2018 Week 05
Gemeenteberichten 2018 Week 04
Gemeenteberichten 2018 Week 03
Gemeenteberichten 2018 Week 02
Gemeenteberichten 2018 Week 01
Het lijkt vreemd: een teiltje is toch plastic maar mag niet bij het PMD? Dat zit zo: de verpakkende industrie betaalt iedere gemeente een vergoeding voor de kosten die gemaakt worden voor de inzameling en verwerking van verpakkingen die ze op de markt brengen. Zij zijn echter niet verantwoordelijk voor recycling van andere producten en accepteren het niet als die wel tussen het PMD zitten.

Afgedankte plastic voorwerpen en piepschuim kunt u gratis op de milieustraat gescheiden inleveren. Dan worden ze alsnog gerecycled en het kan anders ook nog bij het restafval.

Online service burgerzaken
Vanaf 1 maart 2018 kunt u uw burgerzaken zelf digitaal regelen, 24 uur per dag overal. Het gaat om geboorte, huwelijk en overlijden. Verhuizingen en verzoeken om uittreksels kon u al digitaal doorgeven en opvragen. Met de online service burgerzaken regelt u dit snel, simpel en veilig zelf op www.nuenen.nl

Later dit jaar kunt u ook reisdocumenten en rijbewijzen digitaal aanvragen als dit tenminste ook wettelijk mogelijk wordt. Uiteraard kunt u ook nog steeds een afspraak maken op het gemeentehuis. Onze baliemedewerkers staan voor u klaar.