Nuenen Centraal
Marktleider AED's in Nederland ťn BelgiŽ door fusie
Op 2 januari 2018 is Vivon Nederland B.V. gefuseerd met AED-Partner (BelgiŽ). Samen met de vernieuwde uitstraling, zoals het logo en webshop, zorgt de nieuwe naam voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijke positionering van het bedrijf. Door deling van kennis en expertise maakt het bedrijf Nederland en BelgiŽ nog hartveiliger.

Voortdurende innovatie
AED-Partner lanceerde onlangs een webshop. Dit is een belangrijke volgende stap en sluit direct aan in de internationaal georiŽnteerde visie van AED-Partner.
AED-Partner ging van start in 2003 en stond aan de wieg van de AED branche. Door de fusie is het bedrijf in Nederland en BelgiŽ marktleider.
Gezamenlijk hebben beide organisaties meer dan 36.000 AEDís geleverd.

Jan Smale (Algemeen Directeur Nederland) en Andrť Martens (Algemeen Directeur BelgiŽ) ordernemen respectievelijk 10 en 14 jaar binnen de AED branche.
In BelgiŽ opereerde het bedrijf al onder de naam AED-Partner. Nu is het Nederlandse bedrijf onder dezelfde noemer geplaatst.
De vestigingen in Nederland en BelgiŽ blijven gehandhaafd om de klanten optimaal te bedienen.
Het nieuwe logo is een samensmelting tussen het logo van Vivon en AED-Partner BelgiŽ. Hierdoor komt de fusie volledig tot zijn recht

Nieuws Nuenen -   5 januari 2018