Nuenen Centraal
Passion Nuenen 2018: ben jij erbij?

Voor iedereen met passie voor muziek is er Passion Nuenen! Brass Band Nuenen, vijf hoofdrolspelers, een groot projectkoor, een combo en een verteller maken dit unieke concert helemaal op maat voor Nuenen. Dit wil je als Nuenenaar niet missen; dus koop snelkaarten.

Muzikaal verhaal
Passion Nuenen is een muzikaal verhaal over vriendschap, loyaliteit, verlies, verraad en liefde. Het programma bevat niet alleen Nederlandstalige-, maar ook bijvoorbeeld Engelstalige- en veel instrumentale (brassband)muziek. Nuenense zangers en zangeressen treden op met popkoor Kolok als basis. Zij vormen het grote Nuenense Passion projectkoor. Brassband en koor treden solo op én begeleiden een keur aan zangsolisten zoals Lise Verheijden en Paula Snoeren. Samen presenteren zij Passion Nuenen op de meest authentieke plek die Nuenen kent: de Clemenskerk. 

Nuenen en regio
Op 23 en 24 maart, de week voor Pasen, is het lijdensverhaal de rode draad in een programma vol lichte muziek, met een vleugje theaterspel. Brass Band Nuenen is de initiatiefnemer. Het belooft een veelzijdig en lokaal muziekevenement te worden, dat inspeelt op het gevoel, misschien wel met een lading, een boodschap. Maar Passion Nuenen is ook gewoon leuk entertainment. Wij hopen dat Nuenen en de regio het er nog lang over zullen hebben. Dan kan deze eerste editie een begin worden van een nieuwe traditie. Benieuwd wat Passion Nuenen met jou doet?

Start kaartverkoop 28 januari
Zondagochtend 28 januari om 8:00 uur start de kaartverkoop bij Jumbo Ton Grimberg in Nuenen. Voorstellingen zijn er op 23 en 24 maart, beide dagen om 19:00 en 21.30 uur. Kaarten kosten € 17,50 (2e rang) en € 20,- (1e rang).
Nieuws Nuenen -   26 januari 2018