Nuenen Centraal
Bouw GerwenZO! officieel van start

als afscheidscadeau een cheque van 1000 euro, die besteed mag worden aan kunst in de openbare ruimte van GerwenZO!. Van Lieshout wil het bedrag nog verder laten aanvullen, door iedereen die meebouwt en werkt aan GerwenZO! zodat er uiteindelijk een mooi bedrag bij elkaar wordt verzameld.
Martien Jansen vond het een prachtig cadeau en zal uiteindelijk zorgdragen voor een mooie invulling.

Na de verrassing en een aantal toespraken kwam er een einde aan het officiŽle gedeelte. Vervolgens kreeg iedereen de gelegenheid om de bouwplaats te bezoeken. Voor kopers van de woningen is dit voorlopig de laatste keer, dat ze hun kavel konden bekijken en daar werd dan ook volop gebruik van gemaakt.

Het project GerwenZO! telt 72 woningen. Daarvan zijn al 55 woningen verkocht. De 17 woningen die nog niet zijn verkocht vallen voornamelijk in een hogere prijsklasse.

Meer informatie GerwenZO!
Nieuws Nuenen - 13 juli 2018
Woensdagmiddag ging de bouw van de nieuwe wijk GerwenZO! officieel van start. Voor dit bijzondere moment kwamen rond 15.00 uur kopers, omwonenden, de dorpsraad en andere genodigden bijeen om getuige te zijn van het boren van de eerste paal. Dit werd gedaan door oud-wethouder Martien Jansen en gedeputeerde Erik Merrienboer van de provincie Noord-Brabant. Wethouder Caroline van Brakel liet de mannen hun jongensdroom verwezelijken en hield een oogje in het zeil of de heren het goed deden.

Na het boren van de feestpaal had projectontwikkelaar Harry van Lieshout nog een verrassing voor oud-wethouder Jansen. Martien Jansen is ondertussen met pensioen en Van Lieshout gaf hem