Nuenen Centraal
I'Musicall in stijl op theaterkamp

De kinderen van I'Musicall Nuenen-Gerwen en Heeze-Leende zijn voor het eerst op theaterkamp geweest. Vrijdagmiddag 8 juni kwamen ze aan bij Ferme de Jean in Heeze. Ze werden als echte Hollywoodsterren ontvangen. Natuurlijk kan dat niet in alledaagse kleding en dus werd er flink uitgepakt. Geheel in stijl verschenen de kinderen op de rode loper.
Een weekend vol activiteiten stond voor de deur. Een disco, een spooktocht en natuurlijk was er ook aandacht voor theater. "We hebben een super leuk weekend gehad" aldus docente Iris Rulkens.

Sinds twee jaar zit I'Musicall in D'n Heuvel in Gerwen en worden er op zaterdagochtend theaterlessen gegeven. In de lessen komen vrijwel alle theatervormen aan bod, zodat de kinderen kennis kunnen maken met het brede begrip “theater”. Alle lessen worden aangepast op leeftijd en niveau en na een 40-tal lessen wordt er een eindvoorstelling gegeven.

In september begint weer een nieuw seizoen. Ben jij ook dol op zang, dans en toneel en ben je tussen de 4 en 18 jaar? Ga dan snel naar de website voor meer informatie en geef je op voor het nieuwe seizoen.

Meer informatie vind je op de website I'Musicall
Nieuws Nuenen -   19 juni 2018
Foto's: I'Musicall