Nuenen Centraal
Janny Alberts vrijwilliger van het jaar 2018

In het Klooster was het een gezellige drukte afgelopen woensdag. Menig Nuenenaar was naar het Klooster gekomen voor de nieuwjaarsontmoeting van de gemeente Nuenen c.a..
Nieuws Nuenen -   5 januari 2019
Janny Alberts vrijwilliger van het jaar 2018
Tijdens de Nieuwjaarsontmoeting wordt ieder jaar de vrijwilligersprijs uitgereikt. Dit jaar ging de prijs naar mevrouw Janny Alberts, zij is vrijwilliger bij dorpsboerderij Weverkeshof. Ze geeft leiding aan zo'n 20 dierenverzorgers, maakt roosters, verzorgt de dieren en helpt mee tijdens bevallingen. Naast haar betrokkenheid bij de dieren zet Janny zich ook in tijdens Sinterklaashof, zo organiseert ze o.a. de schrijfpieten.
Janny is al bijna 30 jaar vrijwilliger, maar zal dit jaar een stapje terug doen in verband met haar gezondheid.
De prijs werd uitgereikt door wethouder Ralf StultiŽns, hierbij werd ook nog een cheque van 1000,00 euro uitgereikt.
Nieuwjaarstoespraak burgemeester Houben
lIn de toespraak benoemde Maarten Houben de fusie en prijsde hij het feit, dat iedereen in 2018 bezig was met de toekomst van Nuenen. "Ook al waren er meningsverschillen, maar er werd niet met modder gegooid" aldus de burgemeester. Hij benadrukt in zijn toespraak dat mensen vooral moeten blijven werken aan de toekomst van Nuenen, Gerwen en Nederwetten, want het is een prachtige gemeente en sluit zijn toespraak met de woorden "Dank u wel en zorg goed voor elkaar".
Daarna was het tijd om elkaar gelukkig Nieuwjaar te wensen onder het genot van een hapje en een drankje.