Nuenen Centraal
Marks Wachters notarissen Nuenen gaat verhuizen


Per 11 juni 2019 verhuist Marks Wachters notarissen Nuenen naar Parkstraat 54. Het kantoor is volledig verbouwd en gemoderniseerd.
In september 2014 besloot notaris mr. Tsjeard Fokkema om samen te gaan werken met Marks Wachters notarissen te Eindhoven. In verband met zijn naderend pensioen is hij zijn werkzaamheden als notaris al geruime tijd aan het afbouwen. Sinds september 2018 is de naam van het aan de Kloosterstraat 3 gevestigde kantoor, Marks Wachters notarissen Nuenen geworden.

Nu is het tijd voor de volgende stap. Inmiddels is kandidaat-notaris en partner van Marks Wachters notarissen, mr. Anne van Uden - van Dijk de afgelopen jaren het vertrouwde gezicht van het notariskantoor in Nuenen geworden. Zij zal mr. Tsjeard Fokkema als notaris nog dit jaar gaan opvolgen. Dit zal niet onopgemerkt voorbij gaan. De feestelijke voorbereidingen van de opvolging en ook van de opening van het pand zijn in volle gang.

Het pand aan de Parkstraat 54 biedt vele mogelijkheden. Het is volledig verbouwd en is een modern, eigentijds kantoor met warme uitstraling geworden. Het kantoor beschikt over een ruime parkeergelegenheid en de bereikbaarheid verbeterd.

Vanwege de verhuizing is het kantoor in Nuenen gesloten op vrijdag 7 juni, maar vanaf 11 juni weer vol in bedrijf op het nieuwe adres.
Nieuws Nuenen -   5 juni 2019