Nuenen Centraal
Eerste huizen GerwenZO! bijna klaar

Wethouder Caroline van Brakel benadrukte ook erg trots te zijn: "De wijk is een aanvulling voor Gerwen, echt een voorbeeldproject!" zei ze enthousiast en tot slot wenste ze iedereen veel woongenot toe. Het officiële gedeelte werd afgesloten met het plaatsen van een dakdeel op een van de woningen met daarop de vlag. Het hoogste punt werd daarmee officieel bereikt! Vervolgens konden verschillende huizen worden bezocht. De bezoekers waren lovend over het prachtige metselwerk en de ruime opzet van de woningen.

De namen van de straten zijn ondertussen ook bekend, naast Ter Warden zullen de straten Goudhoeksland en Frits Bakershof worden toegevoegd.

Voor meer informatie over het project kun je kijken op www.gerwenzo.nl
Nieuws Nuenen -   10 mei 2019
De projectontwikkelaar wilde vandaag vooral de medewerkers eens in het zonnetje zetten. Hij is trots op het project en trots op alle mensen, die iedere dag keihard werken om deze prachtige wijk te realiseren. Hij verklapte in zijn toespraak ook, dat er van het geld wat cadeau is gedaan in de openbare ruimte een "vogelhuisvesting" zal komen.
Gisteren was het feest bij nieuwbouwproject GerwenZO!.
Het bereiken van het hoogste punt werd gevierd van het prachtige project, dat geheel gericht is op de toekomst en waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. De gasloze wijk loopt voorop op het gebied van duurzaamheid. Woningen zijn voorzien van zonnepanelen en hebben een (water)warmtepomp, deze voorziet de woning van vloerverwarming en in de zomer zorgt de pomp ook nog eens voor vloerkoeling.
Projectontwikkelaar Harry van Lieshout verwelkomde de bezoekers vol trots. Het gaat prima met het project. De verkoop van de huizen verloopt goed. Er zijn nog ongeveer 6 huizen te koop en nog een stuk grond voor een zelfbouwer. De bouw loopt volgens schema en de eerste huizen zullen dan ook al in juni worden opgeleverd.
Wil je GerwenZO! ook eens bekijken vanuit de lucht, kijk dan het filmpje hieronder.
Bron: Youtube-kanaal GerwenZO!