Nuenen Centraal
OERtoernooi bij Rugby Club Eindhoven op zaterdag 25 mei

Zaterdag 25 mei is het tijd voor een bijzondere editie van het jaarlijkse OERtoernooi bij Rugby Club Eindhoven; het staat namelijk helemaal in het teken van het 90-jarig jubileum van de rugbyvereniging. Dit vrienden- en familietoernooi is voor iedereen; rugbyers Ún niet-rugbyers! De teams mogen maximaal 2 ervaren rugbyers bevatten en is dus bedoeld om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze leuke sport.
Om 10:00 uur wordt er gestart aan een gezamenlijke warming-up op de sportvelden van RCE aan de Vijfkamplaan 29, en om 10:30 zullen de eerste wedstrijdjes beginnen. Traditiegetrouw wordt deze dag afgesloten om 15:00 door een bijzondere wedstrijd waarbij de senioren herenteams strijden om de eer wie er beter is; jong of oud? De mannen zijn elk jaar uiterst fanatiek om aan te tonen dat de fitte jonkies of de ervaren senioren de overwinning binnen kunnen slepen, onder enthousiast gejuich van het publiek. Daarna zal er een gezellige BBQ zijn om de dag af te sluiten.

Iedereen is welkom tijdens deze gezellige dag; publiek en deelnemers. Voor meer informatie of een eventuele inschrijving, kijk eens op: www.rugbyclubeindhoven.nl
Nieuws Nuenen -   6 mei 2019