Nuenen Centraal
Herinneringsconcert voor nabestaanden in de H. Clemenskerk

Met het thema ‘de stilte laten spreken’ organiseren de Nuenense kerken en Van der Stappen uitvaartverzorging op donderdag 31 mei om 19.00 uur een herinneringsconcert in de H. Clemenskerk aan het Park in Nuenen. Het concert is bedoeld voor iedereen die in de laatste jaren een dierbare heeft verloren.

Tijdens het concert in de H. Clemenskerk gaan we kaarsen ontsteken. Namen van overleden dierbaren worden genoemd.
De muzikale omlijsting van deze avond wordt verzorgd door de Nuenense harpiste Inge van Grinsven. Daarnaast zullen verschillende sprekers woorden van bemoediging en troost uitspreken. Hoewel het concert in een kerk plaatsvindt, zal het over het algemeen een neutraal karakter hebben. Na afloop ontvangen we u graag voor een informeel samenzijn in het pastoraal centrum.

Samenzijn
Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Ondanks dat elk verlies anders is en verschillend wordt beleefd, is het verdriet een gemeenschappelijke factor. Een moment om herinneringen te delen tijdens een sfeervol samenzijn met lotgenoten kan helpen bij de verwerking van het verdriet.
De avond wordt georganiseerd voor alle inwoners van Nuenen, Gerwen en Nederwetten.
Nieuws Nuenen -   3 mei 2018
Ook de mensen die de uitvaart van hun dierbare niet door Van der Stappen uitvaartverzorging hebben laten verzorgen, zijn uiteraard van harte welkom.

Aanmelden
Als u geďnteresseerd bent om deze avond bij te wonen, kunt u zich tot 24 mei a.s. aanmelden tijdens kantooruren bij Van der Stappen uitvaartverzorging op telefoonnummer 040 284 1550. Daarbij vragen we u met hoeveel personen we u mogen verwachten. Ook kunt u dan aangeven of u de naam van uw dierbare wilt laten noemen tijdens de bijeenkomst. Er zijn aan deze avond geen kosten verbonden. Op www.vdstappen.nl/activiteiten leest u meer over dit herinneringsconcert en onze overige activiteiten.