Nuenen Centraal
Nuenense Linde krijgt droomdag van Dream4Kids

Stichting Dream4Kids organiseert unieke droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een ernstig traumatische ervaring hebben gehad; denk aan een rouwtrauma, mishandeling of seksueel misbruik. Als onderdeel van hun behandeltraject vervult Dream4Kids hun mooiste dromen, waardoor deze kinderen weer moed en energie krijgen om in de toekomst te geloven. Wist u dat gemiddeld 1 à 2 kinderen per klas worden mishandeld? Getraumatiseerde kinderen wonen overal, ook in Nuenen.
Zo ook Linde. Net als de andere droomkinderen waar Dream4Kids zich voor inzet, heeft Linde al veel meegemaakt in haar korte leventje. Haar droom was om in een witte limousine te zitten en turnster te worden. Met deze dromen gingen onze vrijwilligers aan de slag!

De droomdag van Linde begon toen ze samen met een vriendinnetje werd opgehaald in een super lange witte limousine. Onderweg naar de eerste activiteit maken de meiden er een feestje van met ballonnen, snoep en kinderchampagne! Bij de eerste activiteit gaat het feestje door, Linde krijgt namelijk turnles! Hier leert Linde in een recordtempo de flikflak. Ze is een natuurtalent!

Na een uitgebreide picknick is het alweer tijd voor de volgende activiteit van Linde’s droomdag. Ze krijgt een ware make-over! Haar haren en make-up worden als een echte filmster gedaan. Dit past perfect bij de fotoshoot die ze zo gaat doen! .
Nieuws Nuenen -   8 augustus 2018
Het ziet er uit als een plaatje regelrecht uit een sprookje, zo mooi.
Samen met haar vriendinnen sluit Linde de dag af bij de pannenkoekenbakker. Hier mag ze zelfs haar eigen pannenkoek bakken. Wat een feest!

Dream4Kids
Dream4Kids zorgt ervoor dat getraumatiseerde kinderen in het zonnetje gezet worden, zodat zij weer de moed en energie krijgen om in hun dromen te geloven. En dat is gelukt met deze droomdag! “Wij willen iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk bedanken. Het was een mooie dag en Linde heeft van elke seconde genoten, wat heeft ze gestraald!", aldus Sanne en Anne, vrijwilligers van Dream4Kids.
Voordat de fotoshoot begint krijgt Linde nog een cadeautje: haar eigen ontworpen witte trouwjurk! “Wauw wat gaaf!” weet Linde vol verbazing uit te brengen. Nu ziet ze er uit als een echt fotomodel en poseert ze er op los. Ze mag zelfs poseren op een schommel versierd met bloemen.