Nuenen Centraal
Paas-/voorjaarsmarkt bij Hobbycentrum de Dorpswerkplaats

Aanstaand weekend, op 6 en 7 april, organiseert Hobbycentrum de Dorpswerkplaats weer zijn jaarlijkse paas-/voorjaarsmarkt. Een mooi moment dus om de gezellige sfeer te komen proeven, een betaalbaar paasbloemstukje te kopen, iets voor op het balkon of voor in de tuin, een vogelhuisje of houten speelgoed.

Alles wat tijdens de voorjaarsmarkt wordt aangeboden is door creatieve deelnemers van het Nuenense hobbycentrum vervaardigd. De opbrengst van de verkoop wordt gebruikt voor het onderhoud van het gebouw en de talloze investeringen die jaarlijks nodig zijn om de activiteiten van onze 450 deelnemers mogelijk te maken. Met uw aankoop, hoe groot of klein ook, ondersteunt u dit.
Nieuws Nuenen -   1 april 2019
De koffie en de overheerlijke verse, zelfgebakken wafels staan ook deze keer weer klaar. Kinderen tot 12 jaar mogen tijdens de voorjaarsmarkt in de timmerwerkplaats zelf een houten paashaasje beschilderen en meenemen.

Uw bezoek is ook meteen ook een mooie gelegenheid om eens rond te kijken in onze ateliers en de professionele werkplaatsen voor hout en metaal, uniek in Nuenen! Bent u graag creatief bezig en houdt u van gezelligheid dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

U kunt de paas-/voorjaarsmarkt komend weekend op zaterdag en zondag bezoeken tussen 11.00 tot 16.00 uur. We zien u graag langskomen!

De ingang van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats ligt aan Park 63b, tussen restaurant Goesting en restaurant Ratatouille. Informatie over alle activiteiten bij het hobbycentrum van Nuenen vindt u op www.dorpswerkplaatsnuenen.nl