Nuenen Centraal
Gemeenteberichten week 2
Gemeentehuis Nuenen, vragen per e-mail:

Als u per e-mail contact wilt opnemen met de gemeente, kunt u dat doen via het volgende e-mailadres: gemeentehuis@nuenen.nl
Als u gemeentelijke informatie zoekt, kunt u dat doen via de volgende website: www.nuenen.nl


CMD Centrum Maatschappelijke Deelname

Hulp of advies nodig over opvoeding van uw kind, omgaan met geld, dagbesteding, zelfstandig blijven wonen, vrijwilligerswerk of mantelzorg? Dan is er in Nuenen ťťn loket voor al uw vragen: het Centrum Maatschappelijke Deelname (CMD), het voormalige Servicepunt. Binnenlopen zonder afspraak tijdens de openingsuren kan altijd!

Adres: Berg 22c | telefoon: 040-2831675 | e-mail: cmd@nuenen.nl |  open: maandag t/m donderdag 8.30-16.00 uur
, dinsdagavond 19.00 - 21.00 uur en vrijdag 08.30-12.30 uur.
Dit zijn kennisgevingen en geen officiŽle publicaties. Het digitale gemeenteblad (www.overheid.nl) is de officiŽle publicatie.
Abonneer je op de e-mailservice of download de app om berichten digitaal te ontvangen via: www.overuwbuurt.overheid.nl.
Vergunningen periode 28-12-2018 en 06-01-2019
In het digitale gemeenteblad (www.overheid.nl) zijn de volgende besluiten gepubliceerd
Afvalweetje
U kunt uw kerstboom nog tot 13 januari in de bladkorf gooien. Daarna kunt u ermee naar de milieustraat.


Afvalkalender 2019
De digitale afvalkalender 2019 heeft een nieuw jasje. Natuurlijk is het even wennen, maar het is in principe gelijk. U logt in met uw postcode en huisnummer en vindt er alle informatie over de afvalinzameling. Als u niet in kunt loggen, of u ziet informatie die niet duidelijk of onvolledig is, meld het dan bij de gemeente Nuenen. Heeft u geen computer? Dan kunt u ons bellen voor een papieren afval-jaarkalender 2019. Die printen we voor u uit en die sturen we graag naar u toe. Bel daarvoor naar het telefoonnummer (040) 2631 631.


Parkeermaatregelen Ouwlandsedijk
Om de verkeersveiligheid te verbeteren bij basisschool De Rietpluim en kinderdagverblijf/bso Kids Society Erica treft de gemeente op de Ouwlandsedijk parkeermaatregelen per 7 januari 2019. De maatregelen bestaan uit:
1) het aanwijzen van een parkeerstrook voor halen en brengen van schoolkinderen;
2) het instellen van een verbod om langs het noordelijk deel van de Ouwlandsedijk stil te staan.
Na overleg met de basisschool, kinderdagverblijf/buitenschoolse opvang, VVN afdeling Nuenen en de politie hebben we een verkeersbesluit voor de parkeermaatregelen genomen.

Vragen
Als u vragen heeft over de parkeermaatregelen, kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum van de gemeente Nuenen, via telefoonnummer (040) 2631 631.