Nuenen Centraal
Update: Verdachten aangehouden op de A270 voor schietincident Peelhof

Op woensdag 6 november werd rond 11.15 uur de politie opgeroepen voor een schietincident op de Peelhof in Helmond. Er zou geschoten zijn op straat en er zouden geen gewonden zijn. De politie heeft de straat afgezet en onderzoek gedaan.

Kort na het incident werden op de A270 ter hoogte van Nuenen twee verdachten aangehouden door de DSI (Dienst Speciale Interventies) in verband met het schietincident. Het gaat om een 39-jarige man uit Grave en een 39-jarige man uit Helmond.
De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek. De auto is in beslag genomen en afgesleept.

Later in de middag werd door het arrestatieteam een derde verdachte aangehouden in een woning aan de Peelhof. Deze arrestatie zou uit voorzorg zijn. Het gaat om een 32-jarige man uit Helmond.

De politie nam ook een veegwagen in beslag. De veegwagen zou mogelijke sporen hebben gewist, omdat de straat net geveegd was en vuilniszakken meegenomen waren.

De politie heeft woensdag meteen tactisch en technisch onderzoek gedaan. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd op de Peelhof.
De politie vraagt daarom getuigen om zich te melden. Dit kan via het nummer van de politie: 0900-8844 of anoniem via 0800-7000
Nieuws Nuenen -   7 november 2019