Nuenen Centraal
Taizévesper op 3 januari 2021 ‘via livestream’.
Nieuws Nuenen -   28 december 2020
Komende zondag 3 januari is de eerstvolgende Taizévesper.
Helaas is het door de ‘beperkingen’ niet mogelijk om hierbij aanwezig te zijn, maar de vesper wordt uitgezonden via een ‘live stream’ vanuit ‘de Regenboog’. Misschien is het nu voor een ieder een mooie kennismaking met dit soort vespers.

Hoe vreemd is het moment van een nieuw jaar nu? Hoop en verwachting staan nu in het teken van een ‘nieuw normaal’. Wat mag je hopen en wat wil je verwachten? Natuurlijk is het niet makkelijk, zo aan het begin van een nieuw jaar.

In deze tijd stil sta je nog meer stil bij iedereen in jouw omgeving en sta je ook stil bij wat je lief is. In deze vesper proberen we verstillende momenten te vinden om na te denken hoe het allemaal de afgelopen tijd is gegaan. En natuurlijk vragen we ons af hoe het in de toekomst gaat worden?

In ‘de Regenboog’ maken we het heel erg sfeervol. We zoeken momenten van rust, we lezen mooie teksten en luisteren naar mooie verstillende muziek. Er zijn piano-improvisaties tijdens de vesper en er is afwisselend mooie muziek uit Taizé.

Rust, nadenken en even tot jezelf komen. Het zoeken van een rustpunt in het leven van alledag…..  Als je de vesper thuis wilt volgen kan je de link van de livestream vinden op  www.pgn-nuenen.nl/verbinding). De vesper begint zondagavond 3 januari 2021 om 19:30u. Vooraf is er pianomuziek. Misschien een mooi kennismaking met een Taizévesper.