Nuenen Centraal
Kringloopwarenhuis Het Goed Best, Boxtel, Nuenen en Schijndel verkoopt carnavalskleding

“Carnavalskleding kopen bij een kringloop is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar ook bij Het Goed kun je heel goed slagen voor originele kleding voor carnaval.” zegt Ad Vogels, regiobedrijfsleider van Het Goed. “Hiermee willen we inspelen op de behoefte van de klant, maar ook duurzaamheid promoten”.

Carnaval komt eraan, wat trek je dit jaar nou weer aan? Natuurlijk weer iets origineels en wat anders dan vorig jaar. Maar ja het mag ook niet teveel kosten. Denk dan eens aan Het Goed, want ook bij Het Goed kringloopwarenhuis kun je goed slagen voor leuke carnavalskleding. Zo werk je meteen mee aan hergebruik en een circulaire economie en heb je voordelig een uniek kledingstuk.

Over Het Goed
Het Goed is een landelijke sociale onderneming met 25 eigentijdse kringloopwarenhuizen. Samen met gemeenten en partners zet Het Goed zich in voor werkgelegenheid voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Het Goed zamelt jaarlijks 25 miljoen kilo textiel en huisraad in, waarvan 85 procent wordt hergebruikt. In totaal werken ongeveer 1300 medewerkers bij Het Goed en haar textielsorteercentra. Met haar aantrekkelijke frisse uitstraling, ruime aanbod en goede service trekken de kringloopwarenhuizen van Het Goed meer dan 3,5 miljoen bezoekers per jaar. Het Goed is PSO-gecertificeerd en beschikt over het 100% kringloop keurmerk.
Nieuws Nuenen -   9 februari 2020