Nuenen Centraal
Activiteiten Cultuur Overdag Nuenen

Nieuws Nuenen -   6 januari 2020
Donderdag 9 januari: film ‘Capharnaüm’
In deze film van regisseur Nadine Labaki uit 2018 wordt een indringend portret geschetst over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind. De film won veel publieksprijzen waaronder de juryprijs voor beste regisseur en de prijs voor beste acteur Zain Al Rafeea.
De film wordt vertoond in Het Klooster; aanvang: 10.30 uur. Toegangskaarten à € 6,50 (inclusief thee/koffie) zijn op werkdagen tijdens kantooruren verkrijgbaar aan de balie van Het Klooster (Park 1, Nuenen).
Zondag 19 januari: concert Klarinetkwartet Fiato
Klarinetkwartet Fiato bestaat uit Harmen Klomp, Miranda Dijkstra, Marcel Verbruggen en Reninka de Wilt. Deze vier professionele klarinettisten studeerden af aan het conservatorium en zijn muziekdocent. Om te voorkomen dat zij alleen maar les zouden geven, zijn zij in 1999 bij elkaar gaan zitten om zo een repertoire voor klarinetkwartet in te studeren. Natuurlijk bleef het niet alleen bij oefenen, het is een genot voor het oor om deze kunstenaars bezig te horen op hun instrumenten. U kunt getuige zijn van een flink staaltje muzikale kunst.
Het Klarinetkwartet speelt toegankelijk repertoire. Het doel van dit ensemble is een zo groot mogelijke groep mensen te laten genieten van goed in het gehoor liggende klarinetmuziek.
Het concert wordt gegeven in het Van Goghkerkje (Papenvoort 2a, Nuenen); aanvang: 14.30 uur. Toegangskaarten à € 15,00 (inclusief consumptie) zijn op werkdagen tijdens kantooruren te koop aan de balie van Het Klooster óf via www.cultuuroverdag.nl