Nuenen Centraal
Dierenrijk zoekt kinderen met beste pingu´nloop voor opening nieuw verblijf
Dierenpark Dierenrijk daagt kinderen uit om hun beste pingu´n-moves te laten zien. De klas, vereniging of BSO die op de origineelste manier een pingu´nloop bedenkt, mag namelijk meehelpen met de officiŰle opening van het nieuwe pingu´nverblijf.
De op de grens van Nuenen en Mierlo gelegen dierentuin mag deze maand Humboldt pingu´ns verwelkomen. Na een korte wen-periode in het binnenverblijf zal de groep het tweede weekend van februari voor het eerst naar buiten gaan. De winnende klas mag op vrijdag 7 februari het buitenverblijf komen inspecteren en versieren. Ook mogen ze als eerste bezoekers de nieuwste bewoners van het park begroeten.

Feestelijke opening
ôWe kijken erg uit naar de komst van deze pingu´nsö, vertelt general manager Chantal Ermers van Dierenrijk. ôHet zijn fantastisch leuke dieren om naar te kijken, maar ook met een enorm loyale inborst. Er zijn maar weinig dieren die hun hele leven bij elkaar blijven. We willen deze opening dan ook niet zomaar voorbij laten gaan en zouden het super vinden om dit samen met kinderen te vieren.ö
Nieuws Nuenen -   16 januari 2020
Foto: Dierenrijk