Nuenen Centraal
Hobbycentrum de Dorpswerkplaats krijgt luchtverversingsinstallatie

Met een bedrag van 1.906,97, verkregen via de actie Rabo ClubSupport, is er een mooie basis gelegd voor de aanschaf van een luchtverversingssysteem in ons Nuenense hobbycentrum. Dit jaar was de deelname goed voor een derde plaats in onze gemeente, pal achter voetbalclub RKSV en de Nuenense voedselbank.
Nieuws Nuenen -   16 november 2020
Blijde gezichten dus. Alweer, want vorig jaar kon er een AED worden aangeschaft.
Ook nu het Nuenense hobbycentrum vanwege corona tijdelijk is gesloten gaan een aantal vrijwilligers onvermoeid door in en om het gebouw om alles in optimale staat te houden. Een goed werkende luchtverversingsinstallatie hoort daar nu ook bij, vindt het bestuur.
Dus het klusteam gaat er  mee aan de slag, zodat we straks, als we weer in wat rustiger vaarwater belanden, veilig onze maatschappelijke rol kunnen oppakken voor velen in en om Nuenen.
Elkaar ontmoeten, samen gezellig bezig zijn met een hobby, dáár gaat het in dit geval om. In deze tijd blijkt des te meer hoe belangrijk zulke dingen zijn…
Het bestuur van Hobbycentrum de Dorpswerkplaats bedankt de Rabobank Regio Eindhoven en IEDEREEN die zijn of haar Rabo ClubSupport stem op ons hobbycentrum heeft uitgebracht. Fantastisch!
Voor uitgebreide informatie over het Nuenense hobbycentrum kijk je op www.dorpswerkplaatsnuenen.nl