Nuenen Centraal
Nuenens hobbycentrum groeit met 10%

Op 14 december 2017 mocht Hobbycentrum de Dorpswerkplaats zijn 400ste deelnemer inschrijven, Henny Teunisse, actief bij de damestimmergroep op donderdagmorgen. De groei ging daarna onverminderd en gestaag door. Met 40 nieuwe aanmeldingen in 2018 staat de teller inmiddels op 440, een deelnemerstoename van maar liefst 10% in één jaar. De verwachting is dat deze trend zich in 2019 doorzet.

Het ruime aanbod van hobbyactiviteiten met volop ruimte voor creativiteit en gezelligheid trekt voortdurend nieuwe deelnemers aan, ook via mond- tot- mondreclame. De vele hobbyfaciliteiten, die worden aangeboden in een goed verwarmd gebouw zonder poespas, maken het meedoen aantrekkelijk, ook tijdens de winter. Wie vrijblijvend een kijkje komt nemen in het Nuenense hobbycentrum krijgt alle uitleg over de mogelijkheden om actief mee te doen voor slechts € 100 per jaar, omgerekend 2 euro per week.
Op de website www.dorpswerkplaatsnuenen.nl vindt u veel informatie.

Nieuwe houtbewerkingsgroep?
Op dit moment worden er plannen gemaakt voor het oprichten van een speciale houtbewerkingsgroep die zich specifiek wil gaan toeleggen op het maken van meubels en mooi houten speelgoed. De houtbewerkingsfaciliteiten die in het gebouw aan het Park beschikbaar zijn (werkbanken en een reeks professionele
Nieuws Nuenen -   28 januari 2019
houtbewerkingsmachines, handgereedschappen en hulpmiddelen in een grote ruimte met centrale stofafzuiging) wil het hobbycentrum graag optimaal benutten. U leest er binnenkort meer over op deze website.