Nuenen Centraal
Allerzielenconcert 2021: we gaan weer zingen

In 2020 konden de Allerzielenconcerten door Corona helaas niet doorgaan maar inmiddels zijn we vol goede moed begonnen met de voorbereidingen voor weer een nieuwe editie op 6 en 7 november 2021. Centraal op het programma staat ook in 2021 de Mis in C op. 86 van Beethoven voor koor, orkest en solisten. Kun jij ook niet wachten om weer te kunnen zingen en lijkt Beethovens 251e verjaardagsfeestje jou daarvoor de ideale gelegenheid? Dan is dit je kans!

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 juni op www.tomsuters.nl/allerzielenconcert-2021. Hier vind je ook alle verdere projectgegevens inclusief repetitiedata data, locaties, deelnamekosten, etc. Had je je vorig jaar al aangemeld dan hopen we uiteraard dat je ook dit jaar weer meedoet maar dien je je wel opnieuw aan te melden. Ook nieuwe deelnemers blijven echter van harte welkom.

Corona
We verwachten in september weer “gewoon” te kunnen repeteren maar begrijpen als je op dit moment nog twijfels hebt in verband met de Corona ontwikkelingen. Toch vragen we je om je nu al in te schrijven om zeker te zijn dat er voldoende aanmeldingen zijn. Zodra er meer duidelijk is over de na de zomer nog geldende Corona beperkingen en voorzorgsmaatregelen kun je alsnog beslissen of je meedoet of niet.

Wat zijn Allerzielenconcerten?
De Allerzielenconcerten worden sinds 2014 gegeven in het eerste weekend na 2 november (Allerzielen) en staan onder leiding van de Nuenense dirigent Tom Suters. Het projectkoor voor deze concerten wordt elk jaar samengesteld uit amateur zangers en -zangeressen voornamelijk uit de regio ZO-Brabant. Meer informatie over deelname en de concerten uit het verleden is te vinden op www.tomsuters.nl/allerzielenconcerten.
Nieuws Nuenen -   26 april  2021